Despre mine

Bine ai venit!

Cuprind cu mainile un bot de lut. Si-l framant, si-i dau forma, ii dau viata. Iar tie iti va cadea cu tronc, il vei primi in casa ta cu drag, ii vei admira frumusetea imperfecta si iti vei aminti ca totul a plecat de la un bot de lut si doua maini dibace.

Arunca o privire in casa mea virtuala, apoi in casa ta si gandeste-te ce ti s-ar potrivi. Sper ca eu, prin ochii tai, iar tu, prin mainile mele, sa ne bucuram de obiecte decorative unice. Si poate te intrebi daca merita. Iar eu spun ca ceea ce ma inspira, de la pietre ce pentru unii par urate, pentru mine rare, crengi, plante, natura pe de-a-ntregul, Craciunul pur si adevarat, papadiile suflate de vant, toate astea merita. N-ai sa gasesti lux sau perfectiune aici. Ai sa gasesti bucuria simpla a unui obiect incarcat de pasiune.

Sa nu uit, eu sunt Iris, indragostita de fotografie, receptiva la ceea ce natura ne ofera, staruitoare intr-ale creatiei, artista in felul meu si curioasa mereu.


Asadar, tu ce-ti doresti pentru caminul tau din ceea ce eu iubesc sa fac?
Handmade presents are scary because they reveal that you have too much free time.
Douglas Coupland
That's the thing with handmade items. They still have the person's mark on them, and when you hold them, you feel less alone.
Aimee Bender