Intrebari frecvente

Toate produsele sunt fotografiate in lumina naturala. Totusi, nuanta culorii poate varia in functie de setarile ecranului tau.


Cum se poate plati si cat costa transportul?

Poti plati online cu card bancar prin EuPlatesc sau ramburs la livrarea coletului.

Livrarea se face cu Fan Courier si costa 23 lei .

Se poate impacheta produsul pentru a fi oferit ca si cadou?

Fiecare produs este impachetat in hartie natur si legat cu sfoara de canepa. Daca doresti  o urare scrisa de mana, trimite-mi un mesaj cu detaliile comenzii si textul pe care-l vrei scris.

Care sunt recomandarile de intretinere a produselor?

Toate vasele care sunt glazurate pe ambele fete, pot fi introduse in masina de spalat vase. Cele glazurate doar in interior si cele neglazurate , vor fi spalate manual.

Voi primi exact produsul afisat?

Fiecare produs este unicat. Din acest motiv, produsul pe care il vei primi va avea mici diferente fata de obiectul care a fost ales pentru a fi fotografiat.

Despre plata online prin euplatesc.ro

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!